Är jag en snobb om jag har en egen butler?

Jag har idag försökt jobba, tvätta och städa och jag är verkligen helt slut och då vill jag påpeka att jag inte ens är halvvägs. Jag tog mig en liten paus och insåg att jag kan köpa mig en butler. Han kostar inte mer än 300 kr/timmen. Han kan göra nästan allt… och vill jag få det städat så kostar det 150 kr/timmen med det nya skatteavdraget. Inte värst farligt.

Med tanke på att jag väldigt sällan är hemma, för det mesta på resande fot så skulle det vara otroligt skönt om någon kunde fixa alla de små saker som jag känner att jag inte hinner med.
Är jag en snobb om jag har en egen butler? Eller är det så att idag när det förväntas att man skall kunna hinna med så mycket som möjligt så kanske detta är ok. Det finns ju de som är bättre på att städa än mig, det är jag övertygad om. Jag tycker inte ens det är kul.
Börjar mer och mer värdesätta den lilla tid jag har över när jag inte behöver jobba och då är faktiskt inte städning det roligaste. OM man tänker sig 3 timmar i veckan.. det borde räcka till att ta golven, fönstrena, tvätt osv. till och med att man kanske kan få färska snittblommor hemma till torsdagkväll. Detta blir om jag räknar rätt 3 x 150 kr = 450 kr i veckan dvs ca 1800 kr i månaden. Inte alls så farligt…
En klok person kallar mig action hero, men den inställningen att jag gör för mycket och borde fokusera på det som är viktigt. Annars kommer jag inte bara tappa bort mig själva utan även bränna ut mig.  Om jag tillåter mig själv att inte vara så jäkla duktig hela tiden så kan jag kanske unna mig själv en egen butler?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.