Nu är det allt varmt. Man orkar nästan inte göra något nyttigt på dagtid utan skjuter detta till kvällstid när temperaturen börjar sjunka. Jag vill verkligen inte klaga, utan istället med dessa små rader påminna alla om hur underbart det är i Sverige när det är “riktig” sommar. Jag kommer ihåg när jag var barn och kunde springa omkring och leka i solen hela dagarna. Jag blev pepparkaksbrun och livet lekte. Jag har sedan med åren försökt tänka tillbaka på min barndom och försökt förklara för mig själva att den “lycka” som jag kände var ett barns lycka och inte något som man kunde känna igen.

Allt detta tills idag. Då jag helt plötsligt förstår, det har ju med vädret och göra!! Inte sedan jag var barn så har det varit så fint väder under flera dagar.. då till och med flera veckor. Var visst nått på 90-taletsmitt, men även det är ju länge sedan. Det är sol jag behöver för att få till lite lycka! Jag skall göra ett test i år. Jag skall vara så mycket jag kan uti solen. Blir jag på bättre humör så stämmer ju denna teori 🙂
Mer sol till folket!!