Släpp musiken fri!

Denna eviga diskussion om olaglig nedladdning av musik kontra vad musikbranschen behöver för att överleva känns rätt tråkig. Lösning finns för alla, iallafall för de som är kreativa. Jag tycker att de som skapar musik, både kompositörer, producenter och musiker skall ha sina pengar för det de gör. Men jag vill inte och kommer inte betala en massa pengar till en massa onödiga agenturer, managers osv. För varför skulle annars denna diskussion fortsätta om musikerkåren och STIM egentligen är överens. Om man får betala en summa för att lagligt ladda ner musik. Dessa pengar går då direkt till den som sitter på rättigheterna så kommer antaligen flertalet konsumenter välja att ladda ner mer musik lagligt! Släpp musiken fri!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.