Efter en helg med mord…

Så blir man så otroligt inspirerad till att skriva mer. Jag ser verkligen fram till hösten då vi har bestämt oss för att åka till Sunne en helg och lära oss att skriva mer målande. Kan det bli bättre?
Jag har bestämt mig för att skriva mer, sova mer och leva livet lite annorlunda än jag gör idag.
Jag har funderat fram och tillbaka varför jag alltid försätter mig i sådana situationer där jag mer eller mindre jobbar ihjäl mig, men jag vill ju ha ett jobb som jag kan engagera mig i.

Men nu skall jag försöka skriva, jag har ju drömt om detta länge. Jag vill få ut flera böcker, en deckare som även är samhällskritisk samt en rolig bok som handlar om ungt ledarskap.
Detta är målet att jag i år skall ta mig mer tid till att skriva.. jag vill med detta inlägg påminna inte bara mig själv utan även min omgivning om vad som jag SKA prioritera och inte hela tiden lägga åtsidan.

Sitter nu på Bromma och drömmar mig bort till ett varmt land och till semestern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.