Äntligen! Nu är det dags för Sverige

Jag hyperventilerar, jag kan knappt andas.. jag kan knappt prata.. eller skriva.
Vad är det som har hänt? Jo, det är nu äntligen EM i handboll, Sverige inleder nu ikväll med att spela mot Island. De sista åren har ju vi inte varit så framgångsrika, men nu, nu känns det verkligen som vi har ett bra landslag på gång, ett lag som faktiskt kan gå hela vägen till final!

Från en lite osäker början så har man i andra halvlek visat att de verkligen kommer vara nått att räkna med under detta mästerskap. Att spela så bra mot ett världslag som Island och stundvis då med utklassning, det tyder på att det är något stort på gång. Bengan Boys har ersatts med Ingmars krigare. Inte alls illa att klå Island med 24-19!

Jag vet inte vem jag tycker har spelat bäst, men självklart måste jag kommentera att vi har verkligen helt underbara målvakter i Tomas Svensson och Dan Beutler ( som räddade 2 st straffar helt kallt). Två försvarshjältar är Marcus Alm och framför allt Magnus Jernemyr. De har verkligen täppt igen och jobbat stenhårt i försvaret… så tack killar ni kommer att göra detta mästerskap till ett äventyr… 😉 och jag, jag är lycklig att jag kan få vara med och heja på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.