Snart, snart är det mordtider…

Jag har inte många arbetsdagar kvar innan jag kan få sätta mig ner och skriva på min bok. Jag går nämligen på 14 dagars semester den 10 december och kommer att ha ändra fram till och med nyårsdagen på mig att skriva om mina mord. Igår började en svindlande tanke om att jag kanske får döda en till. Huga, det låter markabert, men känner man mig så vet man att detta bara är i min fantasivärld, att detta inte är på riktigt…. Mina karaktärer i boken är helt klara, jag ser dem tydligt och det känns redan som jag känner dem. De har nu stått och bankat . – Vi vill komma ut ur dig, vi vill inte vara osynliga och hemliga längre. Så det känns verkligen som en befrielse att jag ska få sitta ner i hela 14 dagar och bara få skriva….så nu har nedräkningen börjat 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.