Jag önskar jag kunde trolla…

Jag önskar att jag kunde trolla och hjälpa alla de som i min närhet som mår så dåligt. Jag nästa skäms över att jag mår bra och har det bra. Jag inser att man ska inte klaga för det finns alltid sådana som har det mycket värre än en själv. Jag kan nästa känna mig lyckligt lottad som har det så bra som jag har det nu. Jag trivs med allt jag har runt omkring mig bortsett från att mina kära lider. Det gillar jag inte….
Men jag tänker på er och jag önskar att jag kunde trolla.. då hade jag trollat bort allt som gör att ni är ledsna och mår dåligt, jag lovar.

Efter en långdag med pärlor shoppande och pärlande så mår jag superbra. Jag känner inspiration och jag känner hur jag är lugn och harmonisk.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.