Kontakta mig

9 svar på ”Kontakta mig”

 1. Jennie skriver:

  Hej Suzanne

  Hoppas allt är bra med dig?

  Mitt namn är Jennie och jag arbetar på uppdrag av The Snugg, egentillverkare av fodral till surfplattor och mobiltelefoner. Kika gärna in på hemsidan, http://www.thesnugg.com/se/

  Så fint ditt kontor blev. Jag har en kollega som också älskar Hello Kitty och hon är väldigt avundsjuk på din fina musmatta 🙂
  Spännande med din resa att hitta dina syskon och helt galet att du hittat din biologiska mamma. Jag har ingen aning om hur det skulle kännas, att tro någon inte finns och så hittar man dem.

  Nog om det. Anledningen till att jag skriver är för att höra om du skulle vara intresserad av att styla om din iPad eller iPhone? Eftersom du använder dig av både din iPad och iPhone flitigt i arbetet, skriver för Telia Smartare Vardag och har koll på det senaste inom teknoligi skulle det vara intressant för oss att höra vad du tycker om våra proodukter. Vi har därför valt ut just dig att erbjuda ett fodral upp till ett värde av 375:-

  Låter det intressant?

  Du behöver bara skicka mig detaljer om vilket fodral, modell och färg, som du skulle vilja testa, samt adressen som du vill att vi levererar fodralet till.

  Jag ser fram emot att höra från dig.

  Med vänliga hälsningar
  Jennie

 2. Hej Suzanne! Såg att du för länge sen läst boken Dumpa honom han vill faktiskt inte ha dig! Jag försöker Verkligen få tag på denna bok åt en vän och undrar om du vill sälja den eftersom du läst den?

  Maila eller smsa mig på
  Zatterqvist@gmail.com
  0725313399

  Vänligen Therese Zätterqvist

 3. Hej Therese!
  Tyvärr så har jag redan gett bort min bok 🙁 Såg att den var slut hos förlaget men med tanke på hur populär den är så kommer den säkert ut igen.
  Hälsningar
  Suzanne

 4. Hej Susanne! Har du kvar det svarta toalettbordet?

 5. Tyvärr inte, det är sålt 🙁

 6. Rachael Taylor skriver:

  Hello,
  I was wondering if you are interested in acquiring the domain name RabattKuponger.COM .I am sure you’ll understand that such a simple and powerful name like this with a universal extension .COM will surely help grow your website and add significant presence on the internet.I will be glad to discuss the offer with you.

  Regards,
  Rachael Taylor

 7. Hey there Suzanne ! Do you know if we can get the NEW ‘ Iphone 6 Plus’ in Sweden by paying part payments each month ( like 400-500 Kronor each month ) in any swedish phone companies like Telia , telenor or … ?
  waiting your reply , thanks !;)

 8. Hi Fateh! I have already answered you att telia.se/smartarevardag 😉

Kommentarer är stängda.