Välkommen tillbaka!

– Tiden går så fort, ja det är ju så det brukar låta. Men så är det verkligen. Jag har inte skrivit en rad sedan förra året. Inte en enda…. hur kan det går ihop?

Saken är den att jag har inte haft någon ro till att skriva, man kan kalla det skrivkramp. Jag har även tvivlat på om det jag har att säga är något som angår andra. Om min röst är värd att höras? Ja, det har varit många blandade känslor och bland annat om prestation och vad vill jag få ut av mitt bloggande.

Men en sak är säker. Jag har saknat det litegrann. Att få ha min plats där jag kan få skriva lite vad jag tänker och varför. Så därför har jag bestämt mig för att nu är det dags. Nu ska jag dela med mig av mina tankar och idéer igen. Oavsett om det handlar om tekniska prylar, internet, e-handel, ledarskap eller bara om katter. Vem vet jag kanske överraskar med något som ni aldrig kunde tänka er att jag skulle vara intresserad av?

För några år sedan hade du inte kunnat tror att jag skulle föda upp katter…. de som känner mig sedan länge tillbaka vet att jag har varit en arbetsnarkoman som alltid har prioriterat andra framför mig själv. Hon var tjejen som kuskade runt med en resväska och som konstant somnade med ansikten i sin laptop på ett hotellrum. Sedan 2011 har det skett stora förändringar – på alla plan, så nu har jag äntligen hittat hem. Nu trivs jag med mig själv och mitt liv. Det enda som saknas är en …..

Ja, vad är det jag saknar? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.