Ännu ett år har gått – alldeles för fort också. Men det kanske är så som talesättet att tiden går fortare ju äldre man blir? Oavsett så har det nu gått ett år till och med det ska jag självklart tacka alla er som gratulerat mig! Jag har ju fört statistik på hur ni har grattat mig genom åren och tänker nog inte sluta med det.

Jag är ju nyfiken på hur våra beteenden är och vad vi gör på de olika sociala medierna. I år så är det midsommarafton när jag fyller år samma sak var det 2012. Likheterna man kan se är att aktiviteten är lägre de åren.

Allt handlar självklart även vilka kanaler jag själv är aktiv i under åren. Jag använder nästa inte alls twitter längre och absolut inte Google+. Nytt för i år är snapchat. Där är jag inte heller aktiv utan där jag mest är aktiv är Facebook eller Instagram, men där är det ju mest katter… eller som nu kattungar.

Jag står fast vid att Facebook kommer mer och mer vara vår digitala almenacka/anteckningblock som vi delar med vår omgivning. Vi kommer hänga där mindre och mindre men vi kommer ändå hålla fast vid det då det är där vi har koll på vår digitala omgivning.

Men än en gång, stort tack för att ni har uppvaktat mig! Det uppskattas i mängder!

Ni kan läsa om mina tidigare födelsedagar: 20102011,  2013201420152016 och 2017.