ChampagneNu är det 2014, ett nytt år med nya möjligheter. Jag har inte avgett några nyårslöften utan tänkte försöka överraska mig själv med att uppfylla lite drömmar istället.

En dröm är så klart att kunna jobba mer med mina mönster, få skapa mer och få vara kreativ. En annan är att kunna leva ett friskt liv och där jag får vara ett med mig själv.

Jag har under det gångna året för en gång skull tagit hand om mig själv och lärt mig mycket om vad jag egentligen tycker och tänker. Jag har fått möjlighet att få lära känna mig själv lite mer vilket har varit väldigt lärorikt.

Jag har även haft förmånen och iaktta mina katter och hur de beter sig och inser hur lika vi människor är djur. Vad som ligger i vår natur och vad som är ett beteende  vi kan styra utifrån våra erfarenheter och kunskaper. Eftersom jag är intresserad av ledarskap så finns det mycket intressant kring detta som jag kommer skriva mer om framöver.

Likaså är det ett valår och politik är något som alltid har intresserat mig, det är också något som jag ser fram mot att skriva mer om. För mig är det inte alls konstigt att SD går framåt som parti. Jag håller absolut inte med om deras värderingar eller på dem som parti, men det som skiljer de andra är att de får saker och ting gjorda och jag tror att vi idag är trötta på politiker som bara pratar men som inte utfärdar något. Detta oavsett partifärg.

Nu skall jag samla kraft för det kommer bli ett hektiskt år, men ett riktigt roligt ett så nu kör vi!