bild 1 bild 2

För någon vecka sedan köpte jag ett tangentbord till min iPad mini. Jag har det sedan tidigare till min iPad 3 och älskar verkligen friheten att kunna skriva snabbt och enkelt var jag än befinner mig. Jag köpte mitt tangentbord via internet och som jag har skrivit om tidigare så kom det fram väldigt fort.

Tangentbordet är lätt och kan även användas som skydd för iPaden. Den levereras med engelskt tangentbord men det gör inget då du kan ställa in språk via din iPad så du får tillgång till å, ä och ö. Eftersom tangentbordet är slimmat så saknas en del extra tangenter men dem kan man enkelt komma åt via iPadens inbyggda tangentbord. Man trycker bara enkelt på tangetbordsknappen så kommer tangentbordet i iPaden upp.

Du kopplar tangentbordet via blåtand och detta gör man via en knapp på tangentbordet. Enligt leverantören är det otroligt lång batteritid med 60 dagars standby och med tanke på mitt andra tangentbord som jag har sedan tidigare så stämmer det nog väldigt bra. Med i paketet får man även en micro-USB laddare.

Produkten är gjord i Kina och det kan man känna på kvaliteten på tangentbordet. Men för mig funkar det bra då det är funktionellt till ett väldigt bra pris. Jag kan klart rekommendera det då man får en helt annan upplevelse med sin iPad om man har ett tangentbord.

bild 3

Läs mer om tangentbordet hos iPadminimod.com