Min kärlek för mobiltelefoner, del 2

Som jag tidigare har skrivit så älskar jag mobiltelefoner. Detta är en uppdatering av mitt tidigare inlägg med lite nya mobiler från 2009 till idag 2011. Jag vill varna känsliga läsare att det kommer vara mycket mobiler. Men som sagt jag älskar ju mobiltelefoner.

2009

 

Samsung touchwiz F-480, den är rosa. Ja, och det är väl det enda. Samsung har sitt egna operativsystem, som inte alls är så enkelt. Synd för hårdvarumässigt så är Samsung bäst.

Nokia 5800, rätt rolig när man väl lärda sig den. Touchskärmen funkar inte alls som iPhones. Man skall istället använda naglarna för att snabbt kunna navigera sig på Nokian. Rätt ok, min hängde sig lite då och då men annars som sagt helt ok.

iPhone 3GS som vanligt så gör Apple underverk med sina telefoner. Jag trodde att när jag hade skaffa mig 3GS att lyckan var komplett. Jag har en vit iPhone 3GS och jag är grymt nöjd med den. Det enda som jag var lite trött på var batteriet att den laddade ur fort.

Hello Kitty mobilen köpte jag bara för den var söt och för att det var en Hello Kitty mobil. Inget svensk meny utan endast på engelska, dock otroligt sökt men massa konstiga kinesiska ljud. Perfekt och ha med sig när man reser utomlands och behöver en enkel nalle som man kanske inte behöver vara så rädd om.

Sony Ericsson T707 en uppföljare till Z750, dock har jag en turkos och en med engelska i så därav har jag inte använt den så mycket som var tänkt. Dock en bra telefon, stabil med på gränsen till tråkig.

Sony Ericsson T715 rosa vanlig Sony Ericsson telefon, jag tröttnade på den efter ett par dagar.

HTC hero, är kass. Batteriet dog nästan direkt och jag var så besviken. Äntligen fick jag mig en androidlur. Många av de appar som fanns då var urdåliga, det är inte alltid bra att släppa allt gratis, då får man heller inte någon kvalitet. Mycket bättre som det är nu.

Nokia 7020 rosa, ja, jag erkänner jag köpte den bara för den är så fin och rosa. Enkel telefon som kan vara bra och ha 🙂

2010

iPhone 4 var min dröm mobil. Den hade allt…. utom att den kom aldrig i vitt i Sverige. Så jag fick nöja mig med en svart. Men jag älskar den.

Sony Ericsson X10 mini (rosa), gjorde ett försök till med android. Helt ok men jag gillade inte det skalet som Sony Ericsson har lagt på som de kallar Timesscape.

Nokia E5 helt ok uppföljare till E71. Hade dock inte samma sköna tangenter men funkar ungefär likadant. Hade bättre kamera dock.

ZTE Blade är en överraskning! Så billig( 1500 kr) och hur bra androidlur som helst! Nu kan alla ha smartphones!!

2011

Blackberry 9780, min nya kompis som jag verkligen gillar. Nu förstår jag varför många amerikaner inte gillar Nokia och Sony Ericsson lurar, de har Blackberry istället. Jag min blackberry massor. Den är enkel när man väl kommer igång och har liksom iPhone och Android massa appar att ladda ner.

Samsung Galaxy GT-I5510 rosa är helt underbar. Inte alls dyr och helt underbar med sitt tangentbord. Kan ibland kännas lite plastig men jag älskar den. Den bästa androidlur som jag har haft.

 

 

 

2 svar på ”Min kärlek för mobiltelefoner, del 2”

  1. Caisa Viksten skriver:

    Jag har en ZTE Blade och älskar den. Rekomenderas varmt! Och nu ännu billigare på Comviq.

  2. @Caisa tycker också den är bra. Vad tar de hos Comviq?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.