Jag har flyttat, detta kan innebära en del problem som man inte räknar med. För mig vart det besiktning av bilen. Jag skulle ha fått hem en lapp om att jag skall besikta bilen. Den har inte kommit fram. Igår när jag var på Webbdagarna visade de en tjänst i samband med bilregistret och då jag naturligtvis testade tjänsten fick jag en hint om att jag måste besikta den innan den 1 april annars får jag körförbud.

Panik.

Försöker boka på nätet. Inga tider finns. Ringer idag på morgonen och får veta att i hela Stockholmsområdet + Uppsala är det kört. Jag meddelar att jag skall till Göteborg så jag kan tänka mig att ta en tid där omkring. Fanns inte någon där heller. Andas…. Killen på bilprovning är lugn och snäll. Han meddelar att det kan ju komma in avbokningar under dagen och ber mig ringa i eftermiddag så skall han spana efter en tid till mig. Han tyckte synd om mig. Som kund kändes detta bra. Någon som lyssnade och som försöker göra något åt det. Det kan man kalla service.

Så nu håller vi tummarna för att det löser sig, annars så om någon har en tid fredag eller lördag denna vecka och som inte behöver ha den så kanske vi kan byta? Jag kan erbjuda mina goda hembakta bullar som tack. Helst i Stockholmsområdet så klart.

Nu är det dags för dag 2 på webbdagarna!