Nu har ett nio timmar gått av #24hbc och vi jobbar på som bara den. @Lolitaloco kodar så fingrar blöder ;),  @Tesas gör det grafiska utseendet och jag försöker göra klart affärsplanen och marknadsplanen. MobiPlaza börjar se ljuset om man säger så. Vi har bestämt oss för att det blir en bra prototyp som vi kommer lansera imorgon kl 12.00. Vi kommer göra en lång lista på allt det som vi inte kommer att hinna med som vi ser är värt att lägga ner tid på efter detta event.

Det finns fullt med coca cola och redbull i kylarna här. Det finns även massa godis så nog skall vi kunna hålla oss vakna en bra stund till. Socker är ju inte nyttigt men väl så effektivt om man skall hålla sig vaken.

Spännande är att se hur alla är djupt koncentrerade. Stämningen är ändå väldigt gemytlig och man hjälper varandra så gott man kan. Framför allt känns det roligt att få ta del av allt skapande. All kreativitet. Man riktigt känner hur det bara sprudlar med tankar och idéer. Hur kul som helst är det. Man känner sig riktigt lyckligt lottad som får ta del av allt detta. Vi har fått lite publicitet av Bonnier vilket känns kul. Shopping i mobilen är så hett. Det är verkligen underskattat. I många länder är detta redan stort och jag tror verkligen att Sverige är redo för en ny försäljningskanal.

Det skall bli spännande och få höra alla presentera sina saker imorgon. Gitta har fotat massa bilder från eventet, det verkar som hon kommer uppdatera sedan under kvällen med mer bilder.

Dagen börjar så bra med ett japanskt bad. Det var hur skönt som helst. Jag måste åka hit sedan och bara njuta för detta stället är helt otroligt. Nu är det dags för sändning så kolla på www.MobiPlaza.se.