Just nu blir jag så trött. Jag har egentligen väntat på att det skall hända men jag trodde i min naiva lilla värld att jag skulle förskonas. Jag är ju inte så publik än. Men ack så jag bedrog mig. Jag är mycket ute på nätet, jag är en surfare. Jag älskar och hitta nya roliga saker och läsa om dem. Jag gillar nyteknik och intresserar mig för hur människor fungerar. Men det betyder inte att jag ser nätet som ett ställe och ragga på. Jag är kanske konservativ och rent av tråkig men när jag blir intresserad av någon, då är det när jag lär känna någon som person. Inte anonymt via någon nåogn chatt eller via något konstigt mail.

Är det så att bara för att man är tjej så det på något sätt tillåtet att komma med konstiga förslag? Att man anses som lättfotad för att man är på nätet? Eller är det fortfarande så att om man är tjej så skall man hålla sig till typ bakning och matlagning? Nu gillar jag visserligen att göra det med, men min poäng är att jag trodde att internet var till för oss alla. Även för oss tjejer. Jag säger inte att man inte kan träffa någon via nätet, men på detta sätt skulle kunna jämföras i ett snabbköp:

” Tja, jag vill ha en tjej”

“Oj då, jag tänkte bara köpa lite mjölk”

Gissa om det blir fel och konstlat. Bättre kräver iallafall jag av en kille. Vem är så dum som tror att man blir intresserad så lätt? Jag vet att jag är värd nått bättre iallafall.

Från och med nu kommer jag göra en “Katrin” jag kommer hänga ut alla som ens försöker. Sorry, men jag blev så trött på detta idag så nu har jag bestämt mig för att på detta sätt kommer det att bli. Jag kommer nämligen inte vika mig och sluta vara ute på nätet. Jag är jag och jag har en stort intresse av att finnas därute för jag gillar den sfären. Jag kommer fortsätta som vanligt, med just detta tillägg för att poängtera var jag  tycker om just detta.

Gästchatt

Lägg till personer i den här chatten

AvbrytBjud in Gästen har anslutit sig till chatten.
 Gäst:  hej på dig
 mig:  Hej!
Vem är du?  välkommen till min sida
 Gäst:  tackar
jag e en kille från dalarna
själv då?
 mig:  tja det står nog en del om min på min blogg kan jag tänka mig
vad kan jag hjälpa dig med?
 Gäst:  okej
jag vill hita nån tjej
 mig:  tyvärr då är inte jag rätt person
 Gäst:  ok
e du singeltjej
?
 mig:  ja men jag är inte intressead
 Gäst:  ok vrf inte
 Skickat vid 16:48 på måndag
 mig:  det bara är så
 Skickat vid 16:50 på måndag
 Gästen har lämnat chatten.