Möblerat min altan

Nu när altanen är färdigbyggd har jag möblerat och fått upp alla blommor. Aldrig trodde jag väl att jag skulle gilla och plantera och pyssla med växter. Men jag gillar och titta på mina blommor och speciellt mina jordgubbar som jag ser fram mot att få skörda.

Jag har ett litet kryddland, jordgubbar, smultron, rabarber och färskpotatis. Sedan är det bara blommor. I år har jag valt blommor som är vackra, ingenting annat. Jag kan verkligen inte något om växter men jag lär mig och inför nästa år skall jag försöka lära mig mer om perenner och hur jag kan få en vacker trädgård hela året om. Men som sagt en sak i taget. Nu skall jag njuta av en sommar på min nya altan.

DSC_0354 DSC_0355 DSC_0356 DSC_0357 DSC_0359 DSC_0360 DSC_0361 DSC_0362 DSC_0365

6 Comment

  1. Åh vad fint! Hoppas du får många trevliga stunder där i sommar 🙂

  2. Nu är det snart dags för invigning 🙂

  3. Så bra dä blev.Där kommer du att få många sköna stunder.

  4. Tack Karin, ja här kommer jag trivas som fisken i vattnet ;D

  5. Tack, ja nu är det bara solen vi väntar på… och värmen 😉

  6. Tack Maria, det hoppas jag med 😉

Kommentera