Män som hatar kvinnor! Förhandsvisning…

Ikväll har jag varit på förhandsvisning på filmen Män som hatar kvinnor som bygger på Stieg Larsson första bok i triologin om Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander. Jag har läst böckerna minst tre gånger, lyssnat på dem som ljudbok och bara avgudar Stieg för hans sätt att berätta en spännande och välgenomtänkt intrig och historia. Att göra en bra film är inte enkelt speciellt inte när det är byggt på en så omtyckt bok. Man kan aldrig jämföra böckerna med filmerna och viseversa men jag måste säga att jag tycker de har lyckats väldigt bra.

Filmen är en film och flera små detaljer saknas, MEN samtidigt så målar de upp historien bra och de får in ett par riktigt bra repliker som kommer präglar filmen och gör den till en stor-svensk film.
För att inte ta bort spänningen för er som vill se filmen säger jag bara. Ni kommer inte att bli besvikna. Ni kommer tycka den är bra. Premiär är den 27 februari!

4 Comment

 1. Bettan says:

  Låter spännande!
  Kanske får göra ett biobesök då!
  Kul för dig att ha fått se den före alla andra:)
  Hoppas allt är bra med dig!

 2. Suzanne says:

  Ja det var jättekul, trevligt att få bli medbjuden 🙂 Allt är bra med mig, själv då? Kram

 3. mikaelf says:

  Jag såg den igår, och boy, vilken bra film! Ska läsa om böckerna ett varv nu när mitt intresse väcktes på nytt.

 4. Suzanne says:

  Tips! Glöm inte och läst dem via ljudbok, Reine Brynolfsson läser dem jättebra 🙂 Ser fram mot att se de andra filmerna 😉

Kommentera