TV4 Replay – se tv när du vill var du vill!

tv4-replay
TV4 Replay

Nytt är att TV4 har lanserat sin beta av Replay en ny tjänst där man kostnadsfritt kan se sända tvprogram i en vecka därefter finns programmen i TV4 Anytime som kostar 49 kr i månaden. Kul är att TV4 satsar hårt liksom SVT på att se till kundernas behov, dvs att man skall kunna titta på TV när man vill och vart man vill. Beroende på vart man är och vad man gör kommer gränserna mellan traditionell TV-appart, dator eller multimediamaskin suddas ut.

Dåligt är den kvaliteten på bild, inte alls som SVT Prima. TV4 borde satsa mer på att få bra streamad tjänst istället.

2 Comment

  1. Kan bara instämma. Sverige har varit lite sega på det här området men det börjar ta sig. Jag skulle dock gärna se en svensk motsvarighet till Hulu.com. En sajt där man kan se program från alla möliga kanaler. Pengarna går till producenterna bakom programmen snararen än till kanalerna.

  2. Suzanne says:

    Det hade inte alls varit fel. Säger som jag brukar: – Hur svårt kan det va? 😉

Kommentera