Hur får man mera steg?

Ja, som alla andra har jag börjat räkna steg. Jag känner mig som en klocka som bara går och går…och undrar ifall jag någonsin kommer att komma fram. Enligt de som säger sig veta så skall man gå minst 10 000 steg om dagen.

MEN vad gör man när går och går och att det sedan visar sig att stegräknaren står still på noll? Hmm hur sporrande är det? Men tur nog så är man ju inte helt tappad bakom en vagn man vet ungefär hur mycket man går speciellt om man har haft den där lilla räknare på sig ett par dagar…om några månader så har även jag lyckats ta mig till Amsterdam.

Min nya sak är att på hotellet gå nedför trapporna ( denna gång är det 5 våningar) och om jag inte har packning gå uppför trapporna. Det är ju några mer steg i allafall. Idag har jag haft massa energi så jag har även gått ner till receptionen för att hämta en tidning gått uppför trapporna för att sedan gå ner än en gång för att hämta mat…. men ack det är inte många steg ändå.

Undras hur många steg det är mellan Globen och Farsta? Kan det vara mer än 10 000 steg? Skulle vara kul och testa, frågan är om man orkar gå bara… det är ju en bit.
Det blir att testa det framåt sommaren så kan man gå där i det fina vädret och bara njuta lite av sol… nu lovar jag det.

Nu skall jag fortsätta och jobba ett tag.. kanske ta mig en tripp ner för alla trapporna igen innan det är sängdags 😉

3 Comment

 1. Anonymous says:

  Det är typ 14000 steg till Farsta från Globen. Tar ca 60 min att gå. Bortsett från början när man går vid trafiken är det en skön promenad 🙂

  /anna

 2. Anonymous says:

  Eller nä. Inte riktigt så många steg kanske. Minns inte faktiskt men det är en skön morgon eller eftermiddagspromenad om man inte har för mycket att bära på 🙂

  /anna

 3. Suzanne says:

  14000 steg är många steg, kanske vore värt det… skall fundera på det!

Kommentera