Jag saknar min lilla mac

För er som inte vet så har min lilla macbook fått en kraschad hårddisk så den är på lagning och det kommer ta ett par veckor. Jag vet inte om de kan rädda det som fanns på min hårddisk eller inte så jag går och väntar och håller mina tummar.
Jag trodde inte att jag skulle sakna min dator så mycket som jag gör… men så är fallet.

Efter gårdagens match så tappade jag humöret. Sverige spelade inte alls bra och jag kände att jag måste ladda om så jag kan peppa killarna idag 🙂

2 Comment

  1. Johannes says:

    vilket företag skicka du till?? jag har hört att http://www.aurora.se är bra?

  2. Suzanne says:

    Hej Johannes!
    Jag lämnade in min dator till MacForum i Göteborg och de vara väldigt serviceinrikade och försökte på alla sätt och vis lösa det. Men tyvärr så funkade det inte att få tillbaka all information. Däremot så fick jag en ny hårddisk på garantin så nu funkar allt och jag har börjat lära mig spara det som är viktigt 🙂
    Har inte hört taltas om aurora, bara att det fanns någon företag i Norge som var bra, men skulle vara jättedyrt.

Kommentera